Login or register
TVRMobile BETA
TV

En stark resa med Morgan & Ola-Conny

Parhästarna Morgan och Ola-Conny har tittarna lärt känna under tre säsonger av Ullared som spelades in på rikskända varuhuset Gekås. De tog steget ut ur lagret och brödavdelningen - genom tv-rutan och rakt in i det svenska folkets hjärta med prestigelös stil och klassiska oneliners. Men nu är det dags att vidga vyerna och bredda horisonten.

Säsong 1:
En stark resa med Morgan & Ola-Conny.
Första säsongen åkte Morgan och Ola-Conny på resa jorden runt, till Sydafrika, Tokyo, Marocko, Gran Canaria och Polen, samt Paris och London.

Säsong 2:
En stark resa med Morgan & Ola-Conny - igen.
Säsong två, som sändes på Kanal 5 med start den 8 april 2013 gick till USA där Morgan och Ola-Conny besökte 10 delstater, Kalifornien, Arizona, Nevada, Utah, Hawaii, New York, Florida, Texas, Louisiana och Tennessee.

Säsong 3:
En stark resa med Morgan & Ola-Conny - med bil.
En tredje säsong, En stark resa med Morgan & Ola-Conny - med bil, spelades in under sommaren 2013 och då gav sig Gekås-vännerna ut i Europa på bilsemester genom Finland, Grekland, Italien, Schweiz, Österrike och Tyskland

Säsong 4:
En stark äventyrsresa med Morgan & Ola-Conny.
En stark äventyrsresa, spelades in hösten 2013 i Australien, Nya Zeeland, Japan, Thailand och Indien och började sändas 27 januari 2014. Äventyrstemat innebar möte med Crocodile Dundee-krokodilen Bert, bungyjump, ormtjusning, elefantsafari och sumobrottning.

Säsong 5:
En stark Norgehistoria med Morgan & Ola-Conny.
höst är det dags för en ny resa för Morgan och Ola-Conny. Denna gång beger de sig västerut, till vårt kära grannland Norge, för att bland annat ta reda på hur det egentligen står till med svennarnas och norrbaggarnas likheter och olikheter. (Source: Kanal 5)Episode Info

Prev: 5x06 -- Norsk och svensk midsommar (Sep/29/2014)


Killarna åker till de vackra områdena kring Geirangerfjorden. Killarna lånar en husvagn och stannar på en campingplats för att fira både norsk och svensk midsommar. Dessutom blir det provjobb på en pizzafabrik och linedance på en countryfestival.


Cast
Reviews

No reviews yet, write the first review
Latest News


There are no news items yet
Crew
Seasons

Classification: Reality
Genre: Celebrities | Comedy | Travel
Status: Returning Series
Network: Kanal 5 ( Sweden)
Language: Swedish
Airs: Mondays at 08:00 pm
Runtime: 40 Minutes
Premiere: April 02, 2012
Episode Order: 5
There currently is no editor for this guide..
Click here to apply if you want to be the editor