Login or register
TV
TVRage.Com Forums => TVRage Announcements => Feedback about speed & possible bugs after move
Sebrioth
(Site Admin)

Level 57 (12%)
Posts: 5156
Points: 15130.7
Mood: Enter Mood
Since: 26/Oct/05
Message Posted On Thursday, March 19th 2009 at 7:45 am
let me know if things go faster or slower and in case you encounter bugs paste them here
coldboy
(The Covenant)

Level 68 (62%)
Posts: 613
Points: 68548.8
Mood: Getting married in October
Since: 09/Jul/06
Message Posted On Thursday, March 19th 2009 at 8:33 am
http://www.tvrage.com/allpeople.php looks a bit weird
pmk

Level 5 (17%)
Posts: 9
Since: 15/Feb/06
Message Posted On Thursday, March 19th 2009 at 9:21 am
Quick Info is not working see this thread:
http://www.tvrage.com/forums_viewtopic.php?mid=2&fid=8318
Mad_Buck
(Crazed Contributor)

Level 77 (89%)
Posts: 3734
Points: 78971.2
Mood: morose
Since: 14/Oct/06
Message Posted On Thursday, March 19th 2009 at 7:21 pm
Couldn't bulk add cast members. Couldn't add them one at a time either.
coldboy
(The Covenant)

Level 68 (62%)
Posts: 613
Points: 68548.8
Mood: Getting married in October
Since: 09/Jul/06
Message Posted On Friday, March 20th 2009 at 11:53 am
Nice speed after the move.
Mystical
(The Covenant)

Level 67 (4%)
Posts: 3271
Points: 40097.3
Since: 24/Jan/06
Message Posted On Friday, March 20th 2009 at 3:07 pm
The spell check isnt working, getting this error in a popup box

Quote:
Error executing `aspell -a --lang=en_US --encoding=utf-8 < /tmp/aspell_data_Mfi0q3 2>&1`
sh: aspell: not found


oh and since the move it is my understanding that all the feeds should use the new link services.tvrage~
Then you should probably either remove the Feeds menu you have on the main page or change the links there.
Gadfly
(Site Moderator)

Level 89 (79%)
Posts: 4091
Points: 133576.5
Mood: frustrated
Since: 13/Dec/05
Message Posted On Friday, March 20th 2009 at 3:44 pm
I haven't noticed any huge slowdowns and timeouts. Sometimes it runs a little faster, sometimes a little slower. But in general it seems to be... well, "average."
gakhandal
(The Covenant)

Level 67 (84%)
Posts: 5095
Points: 52537.3
Mood: ‬‭‮‪‫‬‭‮esreveR nI‬‭‮‪‫‬‭‮
Since: 25/Nov/05
Message Posted On Friday, March 20th 2009 at 6:40 pm
Can't upload videos, either by means of YouTube or manually from my PC.

Also missing some feature links on episode guides. Pic
Sebrioth
(Site Admin)

Level 57 (12%)
Posts: 5156
Points: 15130.7
Mood: Enter Mood
Since: 26/Oct/05
Message Posted On Friday, March 20th 2009 at 9:46 pm
On Friday, March 20th 2009 3:07 pm, Mystical wrote:
The spell check isnt working, getting this error in a popup box

Quote:
Error executing `aspell -a --lang=en_US --encoding=utf-8 < /tmp/aspell_data_Mfi0q3 2>&1`
sh: aspell: not found


oh and since the move it is my understanding that all the feeds should use the new link services.tvrage~
Then you should probably either remove the Feeds menu you have on the main page or change the links there.



speller fixed
Sebrioth
(Site Admin)

Level 57 (12%)
Posts: 5156
Points: 15130.7
Mood: Enter Mood
Since: 26/Oct/05
Message Posted On Friday, March 20th 2009 at 9:56 pm
On Friday, March 20th 2009 6:40 pm, gakhandal wrote:
Can't upload videos, either by means of YouTube or manually from my PC.

Also missing some feature links on episode guides. Pic

fixed.
readded link; tried to remove some since they were in the top tab but seems it was pretty useless
gakhandal
(The Covenant)

Level 67 (84%)
Posts: 5095
Points: 52537.3
Mood: ‬‭‮‪‫‬‭‮esreveR nI‬‭‮‪‫‬‭‮
Since: 25/Nov/05
Message Posted On Saturday, March 21st 2009 at 6:37 am
Thanks Seb, but I'm still having problems uploading videos. I can now upload them manually, but when they upload, it uploads them without audio. And I still can't upload them via YouTube links.
Sebrioth
(Site Admin)

Level 57 (12%)
Posts: 5156
Points: 15130.7
Mood: Enter Mood
Since: 26/Oct/05
Message Posted On Saturday, March 21st 2009 at 7:19 am
can you give me the youtube URL and the show it's ment for so i can test it with that
gakhandal
(The Covenant)

Level 67 (84%)
Posts: 5095
Points: 52537.3
Mood: ‬‭‮‪‫‬‭‮esreveR nI‬‭‮‪‫‬‭‮
Since: 25/Nov/05
Message Posted On Saturday, March 21st 2009 at 8:03 am
Sebrioth
(Site Admin)

Level 57 (12%)
Posts: 5156
Points: 15130.7
Mood: Enter Mood
Since: 26/Oct/05
Message Posted On Saturday, March 21st 2009 at 8:26 am
fixed the youtube problem,
can you someone send the file where the audio doesn't work ? so i can see what the problem could be there
gakhandal
(The Covenant)

Level 67 (84%)
Posts: 5095
Points: 52537.3
Mood: ‬‭‮‪‫‬‭‮esreveR nI‬‭‮‪‫‬‭‮
Since: 25/Nov/05
Message Posted On Saturday, March 21st 2009 at 9:22 am
Thanks again Seb.

You can grab the vid I was trying to upload earlier. here:
http://www.megaupload.com/?d=ORBS4QX1
1 | 2

Syfy Gives 10-Episode Order to Space Opera 'The Expanse'

    Syfy’s slate of original programming continues to grow, and..

NBC to Launch 'Heroes Reborn: Digital Series' in Conjunction With Miniseries

    NBC is certainly doing everything it can to..

'Mad Men' Final Season Premieres to Lowest Ratings Since 2008

    After months of hype, last night saw the (presumably) highly..