Login or register  
TV
TVRage.Com Forums => TVRage Announcements => Feedback about speed & possible bugs after move
Sebrioth
(Site Manager)

Level 57 (12%)
Posts: 5156
Points: 15131.6
Mood: Enter Mood
Since: 26/Oct/05
Message Posted On Saturday, March 21st 2009 at 10:00 am
fixed as well
gakhandal
(Data Entry Specialist)

Level 67 (84%)
Posts: 5095
Points: 52537.3
Mood: ‬‭‮‪‫‬‭‮esreveR nI‬‭‮‪‫‬‭‮
Since: 25/Nov/05
Message Posted On Saturday, March 21st 2009 at 10:18 am
Thanks once more, Seb.
Warcraft82

Level 4 (72%)
Posts: 53
Points: 1161.9
Since: 07/Oct/06
Message Posted On Saturday, April 4th 2009 at 12:51 pm
All gakhandal's posts are shrunk to half the width of the forum.
junkdrawer

Level 16 (68%)
Posts: 219
Points: 1383.1
Mood: Chock-full of snarky goodness
Since: 22/Mar/08
Message Posted On Monday, May 11th 2009 at 1:34 pm
Since the weekend, including today, Monday -- the site has been running slow again. I'm not receiving any timeout or error messages (yet), but the time it takes to navigate between pages is significantly more than on other websites. Too many times I get stuck with a page "loading" and nothing ever appears.

Using FF 3.0.10

It's becoming exactly the way it was before the server upgrade...

Anyone else experiencing this deja vu?
itismee

Level 3 (65%)
Posts: 458
Mood: jedi
Since: 06/Sep/08
Message Posted On Monday, May 11th 2009 at 3:16 pm
its been fine for me,I don't know if my having 20mb broadband makes a difference...
Gadfly
(Site Moderator)

Level 95 (87%)
Posts: 4535
Points: 161689.7
Mood: frustrated
Since: 13/Dec/05
Message Posted On Monday, May 11th 2009 at 5:14 pm
It's definite running slow tonight, about 30 seconds just to do a search of a cast/crew member. Occasionally I get message saying the database is temporarily unavailable or somesuch.
Gadfly
(Site Moderator)

Level 95 (87%)
Posts: 4535
Points: 161689.7
Mood: frustrated
Since: 13/Dec/05
Message Posted On Monday, May 11th 2009 at 7:25 pm
Hurmm. If anything, it's getting slower.
1 | 2