TV

Häxdansen

Följ Bosjös damlag i Häxdansen

Dramaserien Häxdansen handlar om Bosjös damfotbollslag. Ett gäng tjejer som är vana att ta för sig - både på och utanför planen. Något som inte alla i stan gillar. Samtidigt händer det en rad mycket märkliga saker i det lilla bortglömda samhället. Huvudrollerna spelas av Julia Dufvenius, Hanna Malmberg, Sofia Ledarp, Melinda Kinnaman, Malin Morgan, Livia Millhagen, Ia Langhammer och Joakim Nätterqvist.

- Det är inte en komedi - men det är roligt. Det är inte heller en spökhistoria - men det finns spöken, säger regissören Magnus Rösman om sin dramaserie Häxdansen.

I Bosjö finns två stora intressen, bruket och fotboll. Medan herrlaget föll en division förra säsongen avancerade damlaget till trean, vilket snarare anses vara en provokation än en framgång. För lagkamraterna och tränaren blir framgången en match utanför planen som är mäktigare än Champions league. Samtidigt döljer Bosjö mörka hemligheter som sträcker sig tillbaka till slutet av 1600-talet, då elva kvinnor brändes levande på bål. 300 år senare fick någon för sig att anlägga en fotbollsplan på samma plats. Välkommen till Bosjö! (Source: http://www.svt.se/svt/jsp/Crosslink.jsp?d=85490&)

Episode Info


Cast
Reviews

No reviews yet, write the first review
Latest News


There are no news items yet
Crew
Seasons

Network: SVT1 ( Sweden)
Type: Scripted
Genres: Drama
Status: New Series
Airs: Wednesdays at 11:25 pm
Runtime: 45 Minutes
Premiere: March 17, 2008
Episodes Order: 6
There currently is no editor for this guide..
Click here to apply if you want to be the editor