Login or register
 
TV

Las Fierbinti

Las Fierbinti“Las Fierbinţi” este un serial de comedie cum nu s-a mai văzut până acum în România. Este o comedie pură, originală, cu un subiect specific românesc, cu dialoguri spumoase şi o coloană sonoră inedită, personaje remarcabile, colorate şi totodată autentice, care abundă în replici şi situaţii de-un umor irezistibil.

Serialul vine cu poveşti rurale extrem de amuzante, dar autentice. Acţiunea se petrece în satul Fierbinţi, acolo unde existenţa locuitorilor se desfaşoară dupa reguli ancestrale, lent, fără un scop precis, într-un paradis rural care s-a adaptat, în stil pur românesc, la vremurile moderne.

“Las Fierbinţi” dezvăluie un univers plin de contradicţii comice şi savoare locală, cu evenimente amuzante în care se împletesc vieţile localnicilor, de la poliţistul satului, primarul, până la patronul de birt şi şmecherul satului.

Sezonul 1-6 şi 8 difuzat Joi la 20:30
Sezonul 7 difuzat Miercuri şi Joi la 21:30
(Source: ProTV)

Episode Info

Prev: S08-Special -- Episod Special de Crăciun (Dec/25/2015)


Fierbintenii au fost surprinsi de o gasca de colindatori, care au vrut sa mearga din casa in casa, insa au avut surpriza ca Dalida sa fie singura care ii primeste la colindat. Interpretati chiar de copiii actorilor, micii colindatori i-au spus ca nu ii primeste nimeni, iar Dalida a avut o idee bine intentionata, ca sa-i creasca nivelul de popularitate primarului Vasile: sa organizeze o serbare cu banii din fondul scolii.

Craciunul a venit si cu un nou cuplu in Fierbinti: Giani si Aspirina. Giani, bineinteles, a avut o gandire strategica si a mizat pe faptul ca o sa aiba mancare multa si gustoasa de Craciun. Bobita nu s-a lasat mai prejos si a incercat si el, in stilul caracteristic, sa o cucereasca pe Aspirina. Firicel si Celentano au trecut printr-o dilema cu iepurele hipster si s-au intrebat daca o sa creasca mare cat un porc pana la Craciunul urmator.

Insa intreg Fierbintiul s-a cutremurat cand au ajuns in inspectie prefectul, interpretat de Razvan Vasilescu. Ajuns la primarie cu doua tinere, prefectul s-a enervat cand a vazut ce au pus Vasile si Dalida la cale. La randul lui, prefectul a fost luat prin surprindere de nevasta lui, al carei rol l-a jucat inegalabilul Florin Calinescu, care l-a luat serios la rost cand le-a vazut pe cele doua.


Cast
Adrian VancicaAdrian Vancica
As Celentano
Alina ChivulescuAlina Chivulescu
As Manuela
Anca DumitraAnca Dumitra
As Gianina
Bobonete MihaiBobonete Mihai
As Bobiţă
Costi DiţăCosti Diţă
As Giani
Cuzin TomaCuzin Toma
As Firicel
Ion Ionuţ CiociaIon Ionuţ Ciocia
As Brânzoi
Mihai MargineanuMihai Margineanu
As Ardiles
Mihai RaitMihai Rait
As Dorel

Reviews

No reviews yet, write the first review
Latest News


There are no news items yet
Crew

Writer: Mimi Branescu
Executive Producer: Emilia Vlad
Directed By: Dragos Buliga, Constantin Popescu

View full crew list
Recurring Guests

Marian Ralea as Niculae al II-lea (4 eps)
Razvan Vasilescu as Prefectul (3 eps)
Carmen Tanase as Neli (2 eps)
Lucian Ifrim (2 eps)
Marius Vizante as Aurică (2 eps)

View All Recurring Guests
Classification: Scripted
Genre: Comedy
Status: Returning Series
Network: ProTV ( Romania)
Language: Romanian
Airs: Thursdays at 08:30 pm
Runtime: 60 Minutes
Premiere: March 01, 2012
Episode Order: 8
Themes
  Lyrics
This guide is currently edited by:
SYNDJ (Challenge)