Login or register
TVRMobile BETA
TV

Nattskiftet

Møt Georg (OTTO JESPERSEN), herskesyk sjef og selvutnevnt GUD på nattskiftet til en avsides bensinstasjon. Med sin kompromissløse lederstil forsøker han å regjere over sine to ansatte; den distré Olav (JOHN BRUNGOT) og konfliktskye Daniel (MATS ELDØEN).

Når den innovative og tidligere medisinstudenten Daniel ankommer stasjonen, allerede ansatt av hovedkontoret, blir Georg mildt sagt provosert. Olav derimot godter seg med dette- ENDELIG en alliert i kampen mot Georgs tyranni!

Daniel finner snart frem til en mer opprørsk side, godt hjulpet av Vi Menn- Siri i potetbua, mens Olavs finurlige snarveier til et liv som suksessfull manager stadig tar nye og absurde omveier. Ikke minst er det nyttig med en medisinavhopper når brystene plutselig begynner å produsere melk etter noen bokser med muskeloppbyggende pulver, eller når Olav klarer å få en hel buss skadet på parkeringsplassen.

Ingen potensiell konflikt er for liten og betydningsløs på nattskiftet. Men når arbeidsplassen står i fare for nedleggelse, klarer trekløveret å stå sammen og reise kjerringa? (Source: facebook.com/nattskiftet)Episode Info

Prev: 1x12 -- Season 1, Episode 12 (Dec/06/2012)
Cast
Reviews

No reviews yet, write the first review
Latest News


There are no news items yet
Crew
Seasons

Classification: Scripted
Genre: Comedy
Status: New Series
Network: TV2 ( Norway)
Airs: Thursdays at 10:40 pm
Runtime: 30 Minutes
Premiere: September 20, 2012
There currently is no editor for this guide..
Click here to apply if you want to be the editor