TV

Oh Oh Europa

Oh Oh EuropaEén bus, zeven markante duo’s en een joviale reisleider zijn de ingrediënten voor deze elf weken durende vakantie die start in Nederland en eindigt in Zuid-Europa. Bij de start in Nederland gaan de veertien vakantiegangers vol goede moed het avontuur aan en hebben geen idee waar de reis hen brengt. In een bus vol opvallende typetjes is het natuurlijk wachten op de eerste irritaties.

Aan reisleider Erwin de taak om de sfeer gezellig te houden en de duo’s dwars door Europa langs de mooiste plekken te leiden op weg naar de Méditerranée, waarbij ze onderweg toeristische activiteiten ondernemen. De koppels zijn heel verschillend: van glamourgays tot een slimme übernerdy-tweeling; van sexy GoGo-danseressen tot kapster; van twee verwende zusjes, tot jonge players en Bourgondiërs uut Twente.

Niet voor iedereen duurt deze zinderende zomervakantie elf weken, want de koppels mogen elke dag kenbaar maken welk ander duo zij het minst leuk vinden. Het duo dat op vrijdag de meeste stemmen heeft, moet de bus én het programma per direct verlaten. Op maandag voegt een vers duo zich bij de bestaande groep. Op de eindbestemming is de laatste stemronde. De kandidaten moeten dan stemmen op het, volgens hen, leukste duo van het reisgezelschap. Het winnende koppel krijgt behalve de eer én de vakantie van hun leven, de hoofdprijs van 25.000 euro.

‘Oh Oh Europa’ wordt geproduceerd door RTL Productions. (Source: rtl.nl/experience/rtlperspresentatie/rtl5/ohoheuropa.xml)

Episode Info

Final: 1x55 -- Season 1, Episode 55 (Series Finale) (Nov/09/2012)Cast
Reviews

No reviews yet, write the first review
Latest News


There are no news items yet
Crew
Seasons

Classification: Reality
Genre: Comedy | Travel
Status: Final Season
Network: RTL 5 ( Netherlands)
Language: Dutch
Airs: Mondays, Tuesdays, Wednesdays, Thursdays, Fridays at 08:00 pm
Runtime: 30 Minutes
Premiere: August 27, 2012
Ended: November 09, 2012
Episode Order: 55
There currently is no editor for this guide..
Click here to apply if you want to be the editor