Login or register
TV

En stark resa med Morgan & Ola-ConnyParhästarna Morgan och Ola-Conny har tittarna lärt känna under tre säsonger av Ullared som spelades in på rikskända varuhuset Gekås. De tog steget ut ur lagret och brödavdelningen - genom tv-rutan och rakt in i det svenska folkets hjärta med prestigelös stil och klassiska oneliners. Men nu är det dags att vidga vyerna och bredda horisonten.

Nyligen gav Boris Lennerhov, vd för Gekås i Ullared, grönt ljus till en månads semester för Morgan och Ola-Conny. Och nu väntar världen för den dynamiska duon som uppfann ordet ”resant”. Sålunda plockar vännerna ut en månads semester, packar väskorna, säger au revoir till lagret och brödavdelningen och lämnar Sverige. På turen står metropoler som London, Paris, Marrakesch och Tokyo – samtliga ganska annorlunda från Ullared – och därifrån ger herrarna oss sin egen syn på upplevelserna. (Source: Kanal 5)
  • Currently 0/10
No votes yet


Episode Info

Prev: 4x10 -- Sista anhalten Japan (Mar/31/2014)


Morgan och Ola-Conny är i Japan och bor på ett hotell i ett traditionellt japanskt rum utan sängar. Killarna går en samurajkurs, lär sig bli ninjor och provar även på sumobrottning. Dessutom äter de dödlig fugufisk och dricker te med en geisha.

  • Currently 4/10
4/10 (1 Vote cast)

Cast
Reviews

No reviews yet, write the first review
Latest news


There are no news items yet
Crew
Seasons

Primetime Ratings, Tuesday, 4/8/14

    NBC and CBS split the Tuesday victory. 'The Voice' dipped two tenths to a season low of..

‘Salem’ EXCLUSIVE: Xander Berkeley, Tamzin Merchant Talk Father-Daughter Relationship

    Yesterday, I let you see into the world of..

‘Salem’ EXCLUSIVE: Seth Gabel, Ashley Madekwe on Sex, Horror & Playing Historical Figures

    From The Count on ‘Arrow’ and..