Login or register  
TV

NattskiftetMøt Georg (OTTO JESPERSEN), herskesyk sjef og selvutnevnt GUD på nattskiftet til en avsides bensinstasjon. Med sin kompromissløse lederstil forsøker han å regjere over sine to ansatte; den distré Olav (JOHN BRUNGOT) og konfliktskye Daniel (MATS ELDØEN).

Når den innovative og tidligere medisinstudenten Daniel ankommer stasjonen, allerede ansatt av hovedkontoret, blir Georg mildt sagt provosert. Olav derimot godter seg med dette- ENDELIG en alliert i kampen mot Georgs tyranni!

Daniel finner snart frem til en mer opprørsk side, godt hjulpet av Vi Menn- Siri i potetbua, mens Olavs finurlige snarveier til et liv som suksessfull manager stadig tar nye og absurde omveier. Ikke minst er det nyttig med en medisinavhopper når brystene plutselig begynner å produsere melk etter noen bokser med muskeloppbyggende pulver, eller når Olav klarer å få en hel buss skadet på parkeringsplassen.

Ingen potensiell konflikt er for liten og betydningsløs på nattskiftet. Men når arbeidsplassen står i fare for nedleggelse, klarer trekløveret å stå sammen og reise kjerringa? (Source: facebook.com/nattskiftet)
  • Currently 7/10
7/10 (1 Vote cast)


Episode Info

Prev: 1x12 -- Season 1, Episode 12 (Dec/06/2012)  • Currently 0/10
No votes yet

Cast
Reviews

No reviews yet, write the first review
Latest news


There are no news items yet
Crew
Seasons

Comic-Con 2014: Bryan Fuller Serves Up Delicious ‘Hannibal’ Morsels (Spoilers)

Bryan Fuller was quite candid about revealing spoilers for..

Comic-Con 2014: Jeff Davis Makes ‘Teen Wolf’ Announcements

Jeff Davis confirmed that ‘Teen Wolf’ has been renewed for a fifth..

Showtime Releases Homeland Season 4 Trailer; Homeland Premiere Date

Showtime just released a new teaser trailer for another action packed..