Login or register  
TV

Vermist (2008)

In Vermist staat de Cel Vermiste Personen centraal, een speciale unit binnen de Federale Politie. Walter Sibelius (Koen De Bouw) leidt een team van vier speurders.

Naast de vaste cast met verder ook Joke Devynck, Stan Van Samang, Kevin Janssens en Catherine Kools, kan Vermist rekenen op een indrukwekkende lijst van gastacteurs. Een opmerkelijke Chris Van den Durpel speelt - zonder vermomming deze keer - een pedofiel. Verder zijn er Marie Vinck, Hilde van Mieghem, Koen en Kris Wauters, Eline De Munck, Axel Daeseleire, Antony Arandia, Filip Peeters, Michaël Pas, Els Dottermans, Barbara Sarafian, Antje De Boeck, Janine Bisschops, Tom Van Bauwel, Sven De Ridder, Tom Dewispelaere, Frank Vercruyssen, Kurt Rogiers, Veerle Dobbelaere en vele anderen.

Regisseurs Jan Verheyen (Dossier K, Los, Team Spirit), Joël Vanhoebrouck (Code 37), Christophe Van Rompaey (Aanrijding in Moscou) en Jakob Verbruggen (Code 37, 16+) stellen 20 afleveringen topmisdaad voor. De erkenning bleef niet uit: In 2008 behaalde Vermist de prijs van de kritiek in de categorie beste fictieserie. Bovendien gingen maar liefst 75.000 dvd boxen in Vlaanderen over de toonbank. Ook in het buitenland was er grote belangstelling: Vermist zal te zien zijn in 40 landen wereldwijd. (Source: vt4)


Episode Info

Next: 6x08 -- Madina (Mar/26/2015)
Prev: 6x07 -- Sofia (Mar/19/2015)
Cast
Reviews

No reviews yet, write the first review
Latest news


There are no news items yet
Crew
Seasons

Warning: Vermist (2008) guide may contain spoilers
Classification: Scripted
Genre: Crime
Status: Returning Series
Network: VT4 ( Belgium)
Language: Dutch
Airs: Mondays at 08:45 pm
Runtime: 60 Minutes
Premiere: March 25, 2008
There currently is no editor for this guide..
Click here to apply if you want to be the editor