Login or register  
TV

Arvingerne


Arvingerne


Serien er et moderne familieportræt. En skildring af '68 generationen og deres børn. En fortælling om de markante spor og konsekvenser en heftig brydningstid har sat i det moderne familieliv – hvad enten det er foregået i et tilsyneladende frigjort og progressivt kunstnerhjem, eller i et mere traditionsbundet og fællesskabsorienteret håndboldmiljø i provinsen.
Arvingerne udspiller sig i og omkring det Sydfynske landsted, der har dannet rammen for den internationalt anerkendte kunstner Veronika Grønnegaards liv og virke.
Serien følger Veronikas fire voksne børn, hvis markante opvækst har præget deres liv på vidt forskellige måder. De har levet spredt for alle vinde, indtil Veronika dør, og de samles for at gøre arven efter hende op.
Umiddelbart inden sin død testamenterer Veronika huset til sin bortadopterede datter Signe. Hun bor med sin kæreste i et roligt parcelhuskvarter i den lokale provinsby og har aldrig kendt sandheden om sit ophav. Det får fatale konsekvenser.
Hvad der for de fire søskende skulle have været en hurtig og smertefri bodeling, bliver begyndelsen på en rejse ind i hemmeligheder og løgne. Det vender op og ned på deres liv, og tvinger dem til at se på både hinanden og dem selv med nye øjne. (Source: DR1)


Episode Info

Prev: 2x07 -- Afsnit 17 (Feb/15/2015)
Cast
Reviews

No reviews yet, write the first review
Crew
Seasons

Classification: Scripted
Genre: Drama
Status: Returning Series
Network: DR1 ( Denmark)
Language: Danish
Airs: Sundays at 08:00 pm
Runtime: 60 Minutes
Premiere: January 01, 2014
Episode Order: 7
Akas
• Die Erbschaft (Used In Germany)
• The Legacy (Used In United Kingdom)
There currently is no editor for this guide..
Click here to apply if you want to be the editor