TV

Arròs Covat

Arròs Covat"Arròs covat" és una sèrie sobre el conflicte de fer-se gran i tenir la sensació que les oportunitats et passen pel davant.

El Xavi Masdeu, el nostre protagonista, té 30 anys i una sensació constant que se li cova l'arròs. És un dissenyador d'èxit, modern, cosmopolita, que té un estudi de disseny gràfic.

És reflexiu i intel·ligent, però un absolut incompetent sentimental, cosa que amarga l'existència a la seva xicota, la Sònia, de qui està completament enamorat, tot i que últimament no para de mirar amb desig totes les noies amb qui es troba, en especial la Luz, una noia que és pura temptació per a ell.

Aquest fet farà que comenci a replantejar-se la seva relació amb la Sònia, i desembocarà en una amarga ruptura sentimental que el durà a replantejar-se tot el seu món vital, professional i sentimental.

Serà el Xavi capaç de madurar sentimentalment a la vegada que apaivagarà la sensació que una part de la seva vida s'esgota? Farà front amb enteresa a la sensació que se li cova l'arròs?

Ningú aposta per ell...

La seva tieta Paquita, li donarà consells per convertir-se definitivament en un adult seré, responsable i madur, però...

...no obstant, el Xavi no en sap d'escoltar consells. (Source: www.tv3.cat)

Episode Info

Prev: 3x12 -- Arròs de boda (Dec/15/2012)
Cast
Joan Dausà RieraJoan Dausà Riera
voiced Xavi
Reviews

No reviews yet, write the first review
Latest News


There are no news items yet
Crew

Original Author: Juanjo Sáez

View full crew list
Seasons

Classification: Animation
Genre: Adult Cartoons | Comedy
Status: Ended
Network: Televisió de Catalunya ( Spain)
Language: Catalan
Airs: Wednesdays at 11:00 pm
Runtime: 20 Minutes
Premiere: April 09, 2009
There currently is no editor for this guide..
Click here to apply if you want to be the editor